ABOUT

Edward Meunier brengt je de beste, groovy, energieke, moombahton en EDM gemixed met liedjes die je mee kunt zingen.


Paradiso Amsterdam, 013 Eindhoven, Tivoli Utrecht en vele andere clubs gingen al los op deze beats! Binnenkort op jouw feest?
 

" Hi,

veel DJ's praten alleen over zichzelf in de derde persoon, maar zo ben ik niet ... Ik vind het fijner als het persoonlijk is. van jou tot mij, van kleine tot grote zalen.

 

Als een klein kind hield ik altijd van muziek! Eerst speelde ik in een drum corps (soort fanfare) en leerde ik snare drum tespelen. Naarmate ik ouder werd, kwam ik bij de top fanfare van Nederland; Beatrix'. Met hen word ik een Europees kampioen in percussie.

In de tussentijd heb ik van mijn hobby mijn baan gemaakt. Radio was altijd een van de andere liefdes die ik had. Eerst ben ik bij een internetradiostation begonnen en door hard te werken kwam ik bij het grootste regionale radiostation van Nederland; Radio Decibel Amsterdam. Eerst als producer en later presenteerde ik de dagelijkse avondshow. Tussendoor was er een kleine zijstapbij 3FM alwaar ik de productie van de nationale dance / EDM-show "The Sense of Dance" deed.

 

Nadat ik besloot dat ik weer wilde studeren, moest ik stoppen met Beatrix 'en mijn werk bij radiostations. Omdat ik dingen met muziek wilde blijven doen raakte ik geïnspireerd om muziek te gaan produceren. Tijdens mijn tijd bij 3FM ontdekte ik de muziek van, en werd ik geïnspireerd door, Hardwell en Sebastian Ingrosso. Later gevolgd door Afrojack, KSHMR, Kygo en Maddix.
 

Nu ben ik er trots op een PANN-resident DJ te zijn, waar ik de beste pop speel, gecombineerd met moombahton en dance. Allemaal gebaseerd op mijn eigen hoge energieke stijl. Daarnaast treed ik regelmatig op in de rest van het land en België.
 

 

Ik zou je heel graag willen zien op een van mijn shows! Bekijk mijn agenda en volg mij op Instagram om op de hoogte te blijven.
 

X
 

 

Erwin (Edward) "

"
 

 

EPICSHIT2.png
65281873_3380380681987306_86777552013455